over ons

Graag stellen we ons aan u voor. Wij zijn Con Passione, een enthousiast instrumentaal ensemble met een gevarieerde bezetting. Het doel van ons ensemble is samen verantwoorde (christelijke en klassieke) muziek instuderen en dit uitvoeren tot eer van God. Con Passione: met passie! Eén keer in de twee weken op vrijdagavond repeteren we van 18.30 uur tot 20.30 uur onder leiding van Jan Hendrik van Schothorst in een ruimte van CTC Veenendaal (Wiltonstraat 2a). In de achterliggende jaren zijn we uitgegroeid tot een stabiele, enthousiaste en hechte groep musici. We richten ons op het begeleiden van koren en het verzorgen van intermezzi op concerten en bijvoorbeeld jubilea. Inmiddels heeft Con Passione aan veel verschillende uitvoeringen, jubilea en drie cd-opnames een bijdrage geleverd. Graag attenderen we u op de mogelijkheid van het inhuren van Con Passione. Bent u nog op zoek naar muzikale invulling van uw feest? Dan zijn we u graag van dienst.

Jan Hendrik van Schothorst

Jan Hendrik van Schothorst begon al jong met orgellessen. Eerst bij Gert van de Hoef, later studeerde hij bij Leander van der Steen orgel en piano. Hij volgde lessen zang bij Ali Hendriksen. In 2009 rondde Jan Hendrik de Meerjarige Dirigenten Opleiding met succes af.

Op dit moment is Jan Hendrik dirigent van vijf koren en een orkest: “Samen muziek maken is het mooiste wat er is!” Zijn enthousiasme is aanstekelijk en daarbij gaan gezelligheid en kwaliteit hand in hand. Hij houdt van het werken met groepen mensen, hen enthousiasmeren en muzikaal verder brengen. Jan Hendrik leidt regelmatig koorprojecten die te vinden zijn op Ikzingmee.nl.

Voor zijn koren en orkest schrijft Jan Hendrik bewerkingen en nieuwe liederen in diverse bezettingen.

Jan Hendrik wordt regelmatig als begeleider bij concerten gevraagd, zowel op piano als orgel. Ook begeleidt hij erediensten in kerken in Amersfoort, Lunteren en Otterlo. Daarnaast zingt hij regelmatig solo. Jan Hendrik heeft inmiddels aan een heel aantal uitzendingen en opnamen zijn medewerking verleend, als dirigent en als begeleider.

Meer weten? Kijk op www.janhendrikvanschothorst.nl of op www.ikzingmee.nl.


meespelen?

Meespelen op Con Passione kan! We zijn vooral op zoek naar strijkers (viool, altviool, cello), en een fagottist. Maar ook andere instrumentalisten mogen zich aanmelden.

Elk seizoen wordt er in september en in januari een open repetitie-avond gehouden. U/jij mag hieraan vrijblijvend deelnemen om zo te ervaren of Con Passione wat voor u/jou is. Aanmelden is niet nodig. De data voor deze avonden worden elders op deze site vermeld.

Wat betreft het aanmelden: aanmelden kan naar aanleiding van een open repetitie-avond, maar mag ook gedurende het hele seizoen (zie contactgegevens bij ‘contact’). Na het invullen van het toegestuurde aanmeldingsformulier wordt aan de hand van de huidige bezetting besloten of u/jij op de wachtlijst komt of uitgenodigd wordt om auditie te komen doen. De instroommomenten voor het auditie doen vallen samen met de open repetitie-avonden.


contact

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie over Con Passione of aanmelden kun(t) u/je contact opnemen met secretariaat@ensembleconpassione.nl, of met de voorzitter (zie hieronder).

Concerten en/of muzikale invulling van uw feest

Voor meer informatie over onze medewerking aan concerten en/of de muzikale invulling van uw feest kunt u contact opnemen met de voorzitter Bertine van Maurik (voorzitter@ensembleconpassione.nl).

Financiële informatie

Ons rekeningnummer is NL57 RABO 0304 0496 03.  We zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 61878839.